Om os.

Kennel White Ace

Velkommen til vores kennel: White Ace og vores hjemmeside.  I den lille by Assens  på vestfyn møder i  mig "Peder" og min kone "Christel"  og vores 3 dejlige hunde, Aika og Arthos og Buffy.  For 9 år siden fik vi ved lidt af et tilfældighed  vores første Hvide  Schweiziske Hyrdehund Cazz, straks var vi facineret af racens alsidighed. Det er ganske enkelt en hund der nærmest kan lære alt, og let falder ind i en familie af enhver slags. For 6 1/2 år siden kom Aika til. Fra hende har vi beholdt hvalpen Arthos, som i dag er 4 år og sidst men ikke mindst Buffy.

 

Idag bruger vi alt den tid vi kan finde  på, at træne og være sammen med vores hunde.Til daglig træner vi vores hunde i kreds 26. Udover det deltager vi i de landsdækkende udstillinger i FCI DKK og vores special klub KHKG. 

 

Vores opdræt er udenlukkende stueopdræt og vi laver kun ganske få kuld. Vi bestræber os som kennel på at avle sunde, intelligente og arbejdsglade hunde, samt forene alt det med en smuk og god familie hund.  Da racen stadig er en forholdsvis lille race, mener vi det er vigtigt, at samarbejde med andre lande i Europa  om, at avle sunde hunde med et godt og stærkt sind, og viderebringe det i vores opdræt. Vi har skabt os mange gode bekendtskaber i Danmark og på tværs af grænser, så vi kan bære i flok. Endvidere er det vores ønske at få udbredt kendskabet til vores skønne hunde.

 

Vore hunde passer godt ind i den aktive familie. De knytter sig stærkt til deres familie og tilpasser sig let. Sport som vi dyrker med vores hunde:

 

Spor

IPO, lydighed og anden form for brugshunde træning.

 

Andre egenskaber:

Agillety

Hyrdning

Natuligvis  som god familiehund.

 

Vi ligger vægt på at vores hvalpe er godt socialiceret. Hver dag fra de er gamle nok vil  de blive præsenteret for nye eventyr, der er med til, at forberede dem på livet hos deres nye forældre. Bl.a forskellige lyde, besøg af børn m.m, lydighed i form af leg  og  forskelligt legetøj, og bilkørsel.

 

Med herfra får du:

Dkk/FCI  Basic Plus stambog.

Chipning

Vaccinationer

 2 x Ormekur

Hvalpepakke

Sundhedsbog fra dyrlægen

Og selvfølgelig altid mulighed for at kontakte os om råd og vejledning.

 

 

God fornøjelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved